Het verhaal van

MissBrownpaper

Ik geloof dat iedere ondernemer zijn/haar bedrijf ooit begonnen is om een goed product of unieke dienst aan de man te brengen. In de functies die ik de afgelopen 10 jaar bekleed heb, heb ik de ondernemerspassie van dichtbij mee mogen maken. Ik heb het van huis uit mee gekregen, zelf een bedrijf gerund en start-ups mogen helpen om hun bedrijfsprocessen op orde te krijgen.


Mijn ervaring is dat bij het groter worden van een bedrijf, de procedures onduidelijker worden en er over meerdere lagen geschakeld moet worden. Daarvan wordt de klant de dupe. En dat is jammer, want een tevreden klant, is de beste ambassadeur en de grootste bron van inkomsten.

 

Consultants die organisaties begeleiden bij een betere Customer Experience zijn vaak erg duur en dat schrikt veel MKB en non profit organisaties af. Dat is doodzonde, want juist deze sectoren zijn gebaat bij een goed traject om de klantbeleving te verhogen.

 

In mijn beleving is het is een kwestie van 'de knop om'. Mijn rol? Ik inspireer, af en toe leg ik de vinger op de zere plek en daag je uit. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen z'n eigen kennis en kunde heeft, werk ik samen met experts op verschillende gebieden en uit verschillende branches. Dit verbreedt mijn horizon en verhoogt de kans dat ik kan helpen!

Onze expertise

Customer Experience
%
Onderzoek
%
Strategie
%
Events
%

Een paar mooie woorden

"Jeltje heeft in onze snel groeiende onderneming Workspot een waardevolle bijdrage geleverd in het structureren van processen, op orde brengen van administraties en onderhouden van goede contacten met onze klanten en leveranciers. Jeltje is met haar brede kennis, ervaring en gedrevenheid een fijne zelfstandige werker die ook in teamverband goed functioneert. Stipt, zorgvuldig, enthousiast en met een groot verantwoordelijkheidsgevoel."

Willem de Klerk Missbrownpaper

Willem de Klerk
Founder Workspot

"Ik heb een paar jaar met Jeltje samengewerkt bij Tevreden.nl en gezien en meegemaakt hoe zij van een verliesgevend onderzoeksplatform een van de mooiste en uitgebreide platformen heeft gemaakt. Dankzij haar goede marketing ideeën, haar oplossingsgerichtheid en creativiteit zijn er diverse projecten en events voor haar branche georganiseerd die klanten hebben getrokken. Een onderzoeksbureau wordt wel eens als droog en saai beoordeeld, maar Jeltje is het tegendeel. Zij is bruisend en enthousiast en een aanwinst voor de afdeling met haar positieve kijk op de wereld. Ik heb goed kunnen afkijken hoe je een paar ideeën en een strakke planning mooie dingen kan neerzetten tegen normale budgetten"

Mariola Barth

Mariola Barth
Consultant Tevreden.nl

"In de afgelopen twee jaren heb ik Jeltje leren kennen als een enorme klantgericht, oplossingsgericht en warm persoon, met uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden. Zowel in gesprek als op papier is haar toon uitnodigend en open, en toch ook doortastend, zakelijk en doelgericht. Een hele prettige combinatie! Ze komt snel tot de kern en is een prettige sparringpartner. Ook in conflictsituaties en weerstand weet zij snel het vertrouwen te winnen, is mijn ervaring."

Nicole van Asten
Directeur Parenticom

"Wij vonden de training in bepaalde opzichten een eye opener. We hebben kritisch gekeken naar wat we doen en wat we er aan toe kunnen voegen. De vergelijking met grote bedrijven en hun tactieken, laten je op een bewustere manier kijken naar klantvriendelijkheid en klanttevredenheid. Jeltje verpakt de boodschap in scherpe opmerkingen en met een goede dosis humor! Waardoor de training lekker vlot liep en buiten leerzaam onderling ook gewoon een soort van gezellig was."

Sharon Jonas
Pedagogisch Medewerker Peutercollege

Ik ben iemand die geen uitdaging uit de weg gaat. Het liefst stel ik een doel dat onbereikbaar lijkt. Niet alleen ben ik gedreven het doel te bereiken, ik deel graag kennis en wil mensen inspireren om dingen eens vanuit een andere invalshoek te bekijken. Ik ben daarbij optimistisch en gebruik een goede dosis humor en creativiteit. Door mijn open houding en oprechte interesse, zorg ik ervoor dat aan het einde van de dag iedereen tevreden is. Het bedrijf dat mij inhuurt, haar medewerkers en haar klanten.

- Jeltje Meijvogel, oprichter MissBrownpaper

Jeltje profielfoto

Meer weten?

Laten we even bellen om jouw wensen te bespreken!