Experience & Improve it!

CX Advies & Begeleiding

MissBrownpaper

Huur je eigen CX expert in!

Alles wat je weet over Customer Experience omzetten naar de praktijk of je collega’s ervan overtuigen dat klantbeleving echt heel belangrijk is? Ik begrijp dat dit een hele uitdaging kan zijn. Laat me weten waarbij ik je kan helpen!

Waar zet je me voor in?

smc donation 1 icon

Klantbeleving verbeteren

smc shopping list 1 icon

Strategie & Innovatie

smc form 1 icon

Marketing & Communicatie

smc calendar 1 icon

Interim Management

Samen brengen we de basis op orde! 

Ik werk met flexibele, betaalbare pakketten, waarbij we samen bepalen waarvoor je mij inzet en op welk moment. Je huurt me in voor een bepaald aantal uren per maand of neemt een maatwerkpakket af. Natuurlijk is elk pakket maandelijks opzegbaar. Jij houdt dus niet alleen de regie over de inhoud, het plan van aanpak en de gewenste output, maar ook over de kosten. 

“Jeltje is een veelzijdige interim-manager. Zij maakt scherpe analyses en bedenkt creatieve communicatieboodschappen. Zij kan zich goed verplaatsen in de doelgroep en weet precies wat zij willen.  Jeltje is een topper! Zij is een fijne manager die vooral open en eerlijk is met een gevoel voor humor. Ik heb erg veel geleerd van Jeltje.”

Amina Fidani

Communicatie Mederwerker, Hefgroep

Ik ken Jeltje als iemand die zich niet laat remmen door hindernissen. Als het een beetje lastig wordt, zorgt ze ervoor dat ze er overheen, onderdoor of desnoods dwars doorheen gaat. Jeltje is ook in staat om te luisteren, iets dat je niet altijd ziet bij coaches die doorgaans vooral zenden. Daarnaast is haar relativerende humor heel prettig.

Edwin van Mil

Consultant, Tevreden.nl